Sexplatser i Växjö

Följande är taget ur gårdagens Smålandsposten. Hm, undra hur många som kommer att vallfärdas till hissen vid stationen, vattentornet, bryggan vid Växjösjön eller bussen mellan centrum och simhallen? När jag läste detta fick jag en bild i huvudet av att ett lemmeltåg att pilska människor kommer att vallfärdas till dessa platser...

Sex typer av sex

Om nu lusten stiger så mycket att den enda utvägen är sex, då har Ung listat sex typer sex på sex sexiga platser. Dessutom har vi agerat jurister och kollat upp vad som är tillåtet och vad som inte det.

 

För det blyga sexet
Det blyga paret gör bäst i att ha sex på en stor äng med högt gräs. Ingen ser eller hör och utomhuskänslan försvinner inte. Akta er för oönskade smådjur dock!

För det våghalsiga sexet
För dem som vill ha det lite mer vågat kan vi föreslå vattentornet i Teleborg. De mänskliga behoven och tornets akustik kommer garanterat att dra till sig folk.

För det romantiska sexet
Romantiskt sex kan äga rum på många platser men en plats som vi gillar är på bryggan vid Växjösjön. För att fullfölja Titanickänslan skadar det inte att någon av er skriker "I'm the king of the world!"

För det högljudda sexet
När tågen kommer in på Växjö Station kommer det ett skrikande ljud från spåren. Detta går att utnyttja. Här finns tillfälle för det högljudda paret att skrika högt. Prova med hissen vid bron!

För det snabba sexet
Bussen mellan Växjö resecentrum och Simhallen tar typ åtta minuter. För er som inte gillar att dra ut på njutningen mer än nödvändigt har ett guldläge här!

För det oemotståndliga sexet
Ibland har nöden faktiskt ingen lag. När ni helt enkelt måste ha sex är omklädningsrum i affärer kanske den sista utvägen. Nära till hands och alldeles lagom privat.


Vad är då tillåtet och vad är förbjudet?
Vi har kollat upp bibeln för alla som gillar att ha sex utomhus, Sveriges Rikeslag. Så här säger den:

Kap 16 i Brottsbalken
16 § Den som för oljud på allmän plats eller annars offentligen beter
sig på ett sätt som är ägnat att väcka förargelse hos allmänheten, döms
för förargelseväckande beteende till penningböter. Lag (1991:240)

Vi har dessutom kommit över en kommentar i lagboken till just denna lag. Enligt den behöver inte platsen vara allmän för att det ska räknas som förargelseväckande beteende. Är du osäker ska du istället tänka om platsen i fråga kan bli offentlig. Exempelvis är inte din glasveranda på Biskopshagen att rekommendera.
Enligt lagen är alltså inga av dessa platser särskilt bra att ha sex på. Den enda som skulle kunna vara okej är ängen om den ligger avskilt där ingen kan upptäcka er.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0