Sms från K

Jag skickade ett sms till K igår. Sa vad väl jag tyckte och tänkte... Till sva fick jag (jag skriver inte hels smset):

...så nu är du arg på mej me tillråga på allt va verkligen inte de här jag ville. Du ska veta att jag tyckte de var jätte trevligt å ha dej här i lördags men jag vill bara ha lite tid för mej själv å försöka samla ihop huvudet igen.
 
Fan med!!!!

"På resa" med Christoffer

Christoffer (Växjö) stack mot Kreta i helgen med ett flyttlass. Sedan Christoffer stack har han skickar bilder osv. till mig under resans gång, så att jag skulle kunna "följa med" på resan. Gulligt va?

Igår skickade han även sms där det stod att han saknade mig jämte sig på resan, att han tyckte jag var söt och att han gillade mig och en massa pussar och kramar. :o)

Fan med, önskar att K inte spökade i mina tankar annars hade jag mer än gärna velat prova med Christoffer, han är så jädrans söt på alla sätt alltså! Har bestämt mig för att jag ska skita i K (hur mycket jag än känner för honom). Vet att han hade kunnat knäcka mig totalt om jag inledde något med honom igen och jag är inte beredd på att offra det! Ska göra allt för att komma över honom nu! Hoppas på att Christoffer är den rätta medicinen.

Christoffer skulle komma tillbaka till Sverige på måndag förmodligen, får väl se vad som händer då ;o)

Daniel på besök

I söndags var mamma hos dig hela dagen. Vi klyvde ved och hade oss. Jösses vad tråkigt det var!

I ett desperat försök att försöka komma över mina känslor för K bjöd jag ner Daniel till mig på kvällen. (Christoffer hade precis stuckit mot Kreta med ett flyttlass, annars hade jag frågat honom.)

Daniel kom runt sju tiden och stannade väl en si så där fyra timmar. Vi satt och pratade, åt pizza, spelade Guitar Hero (han var duktigt impad av mig ;o) hade aldrig sett någon som klarade över 500 noter i rad). Ni känner ju mig...ni kan väl gissa vad som hände på soffan mot slutet av kvällen....

Hm, efter kvällen med Daniel har jag nu gjort lite omprioriteringar. Innan hade jag nog kanske kunnat tänka mig Daniel, men nu...men, nja...det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Den otroligt söta Christoffer (Växjö) ska få min uppmärksamhet här efter,

Sedan i söndags har Daniel hört av sig till mig flera gånger om dagen. Lite sex avsträckte honom tydligen inte (han ringde igår och bad om ursäkt för sexet, tyckte att det inte var rätt gjort osv. att det kunde förståra ett förhållande med sex så tidigt, äh...okej?). Igår ringde han tre gånger och ville att jag skulle komma upp till honom på kvällen, jag avböjde. Idag har jag redan pratat med honom två gånger och han ville att jag skulle komma upp ikväll istället, jag avböjde igen.

Hm, så det kan bli! Killar man vill ha hör inte av sig och behandlar en som skit, killar man inte känner något för överöser en med beundran och uppmärksamhet. Varför är det så?

Lördag hos K

I lördagskväll var jag hos K. Innan jag kom till honom hade jag bestämt mig för att jag inte klarade av att träffa honom mer och att jag bara skulle åka dit en runda och berätta för honom att jag bara ville vara vän, men det blev inte som jag hade tänkt mig...

När jag kom dit var han hur gullig som helst. han var precis som han hade varit när vi först blev tillsammans. Det blev att jag stannande hos honom hela kvällen, jag sov till och med över hos honom.

Vi satt och pratade, tittade på TV, var ute och gick en runda och när vi väl gick och la oss låg vi och gosade halva natten. (Inget sex dock, jag sa till honom att jag inte tänkte vara ett ligg för honom.) 

Han var vara så go! När jag åkte där ifrån dagen efter hade jag pirr i hela kroppen! Fan med! Han sa att han fortfarande inte visste vad han ville med mig. Han tyckte om mig och så men att han inte hade den där "känslan" som han hade haft innan. Han visste helt enkelt inte... Jag vet att det finns andra tjejer i hans liv som "ränner" efter honom, jag vet att han är osäker på dom också... 

Fan med! Skit också! Varför i helvete skulle han vara så go o helgen! Hela söndagen var jag halvt förstörd av mina känslor för honom igen! Jag klarar inte av det här med honom! Tycker så jävla mycket om honom, men jag kan bara inte låta honom såra mig igen!

Fredagsdate med Daniel

Har inte skrivit på ett tag så här kommer lite uppdatering...

I fredags var jag på date med Daniel i Kristianstad. Först var vi och bowlade och sedan var vi och åt på Kinarestaurang.
Han var trevlig och så på alla sätt och vis och jag hade en trevlig kväll. Tror även att han kände att träffen gick bra, han ringde upp mig senare på kvällen när han hade kommit hem från daten och berättade hur trevligt han hade haft det och att han gärna ville träffa mig igen. Men, jag är lite osäker på vad jag vill med honom.... Hm, nja...tror nog inte riktigt det.... 

En torsdagsdate ;o)

Ikväll har jag varit på date med Christoffer (29 år från Växjö). Vi träffades på Köpmannagården i Karlshamn och åt middag.

Han såg bra ut på bilderna jag hade sett, men han såg ännu bättre ut i verkligheten! Han var riktigt söt! ;o) Han visade sig även vara trevlig, social, rolig, smart och väldigt lätt att prata med.  Jag hade en trevlig kväll hur som heslt ;o)

Innan vi skiljdes åt (vi satt på Köpmannagården tills de stängde kl. 22.00) fick jag två kramar av honom. Sedan hann jag inte mer än att hoppa in i bilden förrän jag fick ett sms av honom där det stod: "Tack för ikväll, det var mycket trevligt! Träffar dig gärna snart igen ;o)"   Tror Gud har börjat älska mig igen lite kanske?

Innan jag var på date med Christoffer pratade jag med Daniel (34 år från Älmhult) i telefon. Det bestämdes att han och jag ska träffas kl. 18:00 i Kristianstad imorgon (fredag). Först ska vi bowla och sedan ska vi ut och äta. :o)

NEJ, jag är ingen slampa! Jag bara letar efter grodor så att jag kan hitta min prins någon gång! :o)
 
Hihi, föresten. Mailade lite med K idag. Han ville att jag skulle komma till honon på lördag, så det beslutades att jag skulle dyka upp mellan sju och åtta hos honom.   Fast, nu tror jag faktiskt att jag ska skita i att åka till honom på lördag. Och vet ni vad mina vänner? -Jag tänker inte ens höra av mig till honom och meddela att jag inte kommer. Han kan minskäl få sitta där och vänta utan att jag dyker upp ;o)

Dejtar ändå!

När jag hade varit hos K i förgår och vi hade pratat om att kanske försöka hitta tillbaka till varnadra, tänkte jag först strunta i dom andra killarna som jag hade träffat via mach.com. Jag kände att det inte kändes rätt mot varken dom eller K att träffa andra när jag innerst inne fortfarande kände något för K.

Men igår ändrade jag mig. Kände att jag ännu inte litar på K, och jag tänker då inte ge upp hela mitt liv för det.
Så ikväll ska jag på middag i Karlshamn med Christoffer ifrån Växjö och imorgon ska jag träffad Daniel från Älmhult.
 
Jag får väl försöka med mina "grodor" så längre ;o)
 

Nytt försök

Jag var hemma några timmar hos K igår, kom dit för att hämta min kavaj men det slutade med att jag stannade och pratade i några timmar. (Och vi pratade bara, varken han eller jag försökte med något mer...eller okej, vi kysste varandra lite på slutet men det var allt!) 

Vi bestämde att vi ska träffas igen och se ifall vi kan försöka på nytt. Att vi ska ta det lugnt och se om vi kan försöka hitta tillbaka till varandra och får känslor för varandra igen. Jag förklarade att jag skulle kunna ha svårt att lita på honom igen och hans svar blev att han då fick bygga upp det förtroendet igen hos mig.

Jag ska hem till honom på lördag. Vet inte vad som kommer att hända mellan oss då. Vet bara att jag fortfarande tycker om honom men att jag även fortfarande har svårt att lita på honom. Vill han ha mig tillbaka måste han verkligen visa det och han måste verkligen vilja kämpa för mig.

Fan med!

Fan med! Sitter nu här med värsta pirret i magen! Sedan K och jag pratades vid i helgen och jag såg honom igår på jobbet har känslor för honom sakta med säker kommit smygandes tillbaka. Skit också!


Hade han velat börja träffa mig igen hade jag inte kunnat säga "nej" längre... Fast, jag vet inte vad han vill. Vet inte om det han sa i fredags bara var saker han sa för att han hade druckit. Är nu livrädd! Den killen hade kunnat såra mig rejält igen. Fan med!


Ärligt så saknar jag honom. Det var underbar att sova över hos honom igen efter personalfesten och att få ligga på hans arm och gosa och prata igen. Han är härlig...men samtidigt vet att att han så lätt hade kunnat såra mig igen.


Vad göra? Totalt skit i honom (vilket jag inte tror att jag klara av)? Eller? SKIT!!!! 


Träffade K på jobbet

Efter att jag hade varit hos doktorn igår åkte jag upp till jobbet för att lämna papprena till personalavdelningen samtidigt som jag behövde prata med min chef.  

När jag hade pratat med min chef såg jag Kristoffer ute i rpoduktionen, så jag gick fram och pratade men honom en liten stund. Skit med, han såg så snygg ut och när jag gick fram emot honom började han att le och jag kände hur jag började smälta. (Vi hade inte pratat med varandra sedan han hade ringt i fredags utan bara skickat sms:en i söndagskväll.) 

Jag frågade honom hur mycket han hade druckit när han ringde i fredags, ifall han kom ihåg något av vårt samtal. Han log och sa att han hade druckit en del och undrade ifall det var något speciellt som jag menade att han skulle komma ihåg. Jag svarade att vi kunde ta det en annan dag. Vi pratade ett par minuter och sedan gick jag.

Skit med, han var så snygg och hans leende fick mig att vilja krypa in i hans famn och bara gosa med honom! Fan också! (Jag måste skärpa mig! Kan inte utsätta mig för detta!)  

Förlängd sjukskrivning

Idag var jag hos farbror doktorn igen. Igår var egentlgien min sista sjukskrivningsdag, och jag var på återbesök idag för att se ifall jag skulle kunna börja jobba igen. Egentligen hade jag väl varit beredd på att gå tillbaka och böra jobba 50% som imorgon, men läkaren tyckte att det var för tidigt. Resultat: Jag är nu sjukskriven på 100% fram till den 30:e november. Så mitt sysslolösa liv fortsätter ett tag till.... Men det är ändå skönt på ett sätt :o)

Vad är det för fel på oss?

Detta är till en av mina kompisar (som jag vill låta vara anonym).

Vad är det för fel på oss? Nu sitter vi två här i samma sits. Skit med, eller hur? Hur fan hamnade vi två här egentligen? Och att vi bara tillåter det att hända? Fast, du är starkare än mig...jag kan nog tyvärr inte säga "nej".... Skit också!

En söndagskväll.

Igår kväll var jag på buggkurs igen. Vad kul det är! Igår började vi med turer så det blev genast lite svårare. Vissa män är tyvärr helt värdelösa att dansa med (känns som att dansa med ett kylskåp)- Men var det är roligt igår.
I pausen fikade jag med Tony. Jösses, den pojken är bara för go! Som sagt, hade jag varit 18 hade jag varit dödskär i honom. Hihi, om jag ska vara ärlig hade jag nog kunnat bli det nu också ;o) Hur som helst, jag fick dansa en foxtrot med honom och det var trevligt ;o) Han dansar bra....

När jag körde hem ringde jag K. Jag hade glömt min kavaj hos honom förra helgen och hade tänkt hämta den när jag körde hem, men K svarade inte. När jag kom hem frick jag ett sms från K där han undrade vad jag hade haft på hjärtat när jag ringde. När jag förklarade mitt ärende i ett sms tillbaka till honom, bad han om ursäkt för att ahn inte hade svarat, han hade somnat framför TV:n. Sedan erbjöd han sig att komma ner och lämna kavajen till mig en kväll i veckan. Hihi, okej...det kunde han väl få göra. Han skulle höra av sig senare i veckan.

Nattliga samtal.

Natten mellan fredags och lördags vaknade jag kl.03.00 av att telefonen ringde. Yrvaken svarade jag och och upptäckte till min förvåning att det var K (okej, så han var inte helt nykter, men han verkade inte vara speciellt berusad heller). När vi 45 minuter senare la på hade jag fortfarande inte riktigt kommit underfund med var det var han egentligen ville. Någonstans i mitten av samtalet hade orden "Ska vi försöka igen?" kommit upp. "Skämtar du?", hade mitt svar blivit. "Jag vet inte", svarade han och så fortsatte vi att prata om andra saker.

Natten mellan lördag och söndags var det istället en annan mans tur att ringa på fyllan mitt inatten och väcka mig. Denna gången var det Mick (killen från Irland som jag träffade i Australien). Vad han ville har jag ingen aning om men efter 5-10 minuter la vi på.

Lite mer från killarna ;o)

Jaha, så ikväll lyckades jag bli bjuden på två dejter nästa veckan. ;o) (De frågade inte jag. Vill känna mig kvinnlig så jag överlåter själva "utbjudandet" till killarna.)

Först en fika med Christoffer från Växjö och sedan en med Daniel i Älmhult. Jag ska höra av båda två på måndag kväll så ska vi bestämma var, när och hur då. :o)

Ola från Lund sms:ade igår kväll och undrade ifall det var för sent att ringa mig. Jag var så förkyld då så jag sa "ja". Hm, tror tyvärr att lille Ola håller på att bli omkörd om han inte gör något åt det snart.

Kan ikväll tillägga att det har tillkommit en kille på min "intresselista", hihi! ;o)
Kille nummer 4: Alexander, 24 år (lejon), bor i Örkelljunga och spelar trummor i ett dansband.

Okej, vänner, Jag vet! Han är bara 24 år gammal! (Men han har sin inställning på att han söker en kvinna från 19-36 år gammal, hm) Men jag gillar honom och ni kan väl låta mig få ha lite roligt i alla fall ;o)

Ett tillägg: Jag är ingen slampa! Jag är bara ute efter lite kul! Tycker att jag förtjänar det! Och man måste pussa många godor innan man hittar sin prins, så det är ju bara för mig att ut och leta efter grodor, och det är det jag gör!


K ringde precis...

K ringde mig precis på mobilen. Jag tänkte inte på att det var hans hemnummer ( jag hade rederat det från min mobil så jag såg bara att det var ett Karlshamnsnummer när jag svarade). Han ville bara ringa och höra hur det var med mig. Undrade hur jag mådde och så sa han att han hade varit orolig för mig. Hm, jaha...okej... Det var ju snällt antar jag.

Jag svarade honom att jag mådde bra och att allt var okej med mig. Jag var faktiskt ganska kort mot honom i telefonen så samtalet varade väl bara i fem minuter eller så. Hm, känner att det är bäst att jag inte har honom i mitt liv nu längre, han har sårat mig för mycket!

Det förklarar ju saken...

För några veckor sedan fick jag reda på att K hade haft sex med en tjej på fyllan en lördagsnatt under tiden han och jag hade vår "prövotid" i sommras (han ljög dessutom då om det för mig och påstod att det inte hade inträffat). Jag fick reda på det via en vän för några veckor sedan och frågade då K via sms som då erkände. I förra veckan berättade han när det hade varit, den 16 augusti. Dvs. natten innan han gav mig meddelandet att han inte mer ville ha med mig att göra och att det var helt jävla slut mellan oss (han gjorde helt slut med mig på söndagseftermiddagen dagen efter han hade legat med den tjejen). Jaha, det förklarar ju saken en aningen.... Han är ju otrolig!

Jag svär mina vänner, jag kommer INTE ha mer med honom att göra. Inget mer sex, inga mer telefonsamtal, sms eller mail. Nope, nana mas! Eller okej, jag ska bara hämta min kavaj som jag har glömt hos honom, sedan ville jag inte ens ta i honom med tång hädanefter! (Va? Varför i h-e-l-v-e-t-e knullade jag honom i förra veckan? Tydligen fick jag ett större hjärnsläpp och glömde bor vilket as han var! Skärpning Jeanna!)

Ja se mamma...

Mamma ringde för 15 minuter sedan:
"Sätt på 4:an och titta vad som är där! Det är "Bonde söker fru", där finns söta pojkar som du kan skriva till! Titta på det så ringder jag dig sedan. Hej! " Klick.

Det värsta är att jag tror att min mamma menar allvar! Jösses!

Uppdatering i dejtandet

Hihi, jaha...så nu har Christoffer (i Växjö) frågat ifall vi kan ta en fika. Hade väl hoppats på det ;o)

Boys, boys, boys

Fröken Håkansson går vidare i datingvärlden! :o) Utav alla kontaker som tas med på på match.com kom finns det nu tre killar/män som verkar intressanta och som jag har daglig kontakt med:

1. Ola, 31 år (lejon), Jobbar som ingenjör. Bor i Lund. Har inte varit gift och har inga barn. Längd vet jag inte men han har cendréfärgat hår.
Har haft kontakt med honom i fleva veckor och under den senaste veckan har han ringt flera gånger.

2. Daniel, 34 år (jungfru). Jobbar inom IT för ett visst stort möbelföretag i Älmhult. Bor i Älmhult. Har inte varit gift och har inga barn. 191 lång och blond.
Har mailat och chattar över msn i snart två veckor.

3. Christoffer, 29 år (kräfta). Äger och driver två flyttfirmor. Bor i Växjö. Har inte varit gift och har inga barn. 185 lång och mörkhårig.
Han kontakatade mig i helgen och vi har mailat mycket och chattat över msn sedan dess. (Han kan bugga och reser mycket så han har flera pluspoäng från mig. Han är nu faktiskt lite av min favorit utav dessa tre. Gillar att dansa, reser mycket, lång och mörkhårig. Mmm, saker fröken Håkansson gillar!)

Än så länge är det inte tal om att jag ska träffa någon av dessa killar. Men jag har daglig kontakt med alla utav dom. Vi får väl se.

T och K

T och K finns inte längre i mina tankar! Verkligen jag bryr mig INTE det minsta om någon av dom längre! Ärligt! De har betett sig som as och jag kommer inte att höra av mig till någon utav dom mer.

T: Okej, jag var intresserad utav honom efter vår tredje dejt. Kände lite smått pirr i magen men det försvann ganska snabbt efter den där söndagen. Men jag tänker inte låta lite smått pirr som inte blev besvarat hindra mig i livet. Det spelar ingen roll när allt kommer till kritan och jag tänker inte slösa någon tid på honom! Okej, jag var ite smått irriterad de första dagarna, men nu tänker jag varken på det eller bryr mig mer.

K: Jag erkänner att det jag kände för honom de första månaderna fick mig att sväva. Jag har aldrig förr känt för någon så som jag kände för honom då. Om det var blind kärlek från min sida eller om han sedan förändrades vet jag fortfarande inte, men jag tänker inte slösa tid på att analysera det heller. Sedan det blev slut har han sagt och gjort saker som jag aldrig kommer att kunna se förbi! Det finns ingen återvändå och det finns inget han kan göra och säga som skulle kunna få mig att lita på honom igen eller vilja ta tillbaka honom. (Inte för att jag nu tror att han vill ha tillbaka mig, jag bara påpekar min ståndpunkt.) Men jag ska vara ärlig; Sedan vårt stora bråk i början på september som gjorde att vi totalt slutade ha kontakt med varnadra, var det faktiskt skönt att prata ut med honom i helgen. På ett sätt kändes det som ett slut på allt och att jag kan nu lämna allt bakom mig, alla tankar och alla känslor, och gå vidare i mitt liv. Hm, konstigt, det mediumet sa på den där gruppseansen blev verklighet. :o)

Förkyld

Usch, jag har blivit förkyld! Jag skyller på buggen i söndagskväll. Det var väldigt varmt i lokalen samtidigt som man dansade snabbt i flerat timmar och blev varm och svettig av det. De sista 45 minuterna öppnade de dörrarna ut längst ner i lokalen där jag höll till och dansade. Med andra ord fick man kalldrag på sig samtidigt och man var genomvarm.

Så under dagen i måndags började jag känna förkylningen smyga sig på. I går var jag mer eller mindre sängliggandes och idag är jag i alla fall uppe på fötterna, men jag mår inte bra. Usch, har inte tid med att vara förkyld, jag har så mycket att göra!

Hur man får killar att lämna en ifred...

Mina vänner, jag har kommit på ett trick när det gäller att bli av med killar som inte vill lämna en ifred.

Man fråga dom: "Hur många har du haft sex med?" (Av någon anledning brukar svarat hamna på mellan 15-20 stycken enligt mina erfarenheter.) Sedan brukar de frågar dig det samma och man svarar då om man är i min ålder. "Tja, 40 st ungefär!" Hihi, tror mig, de lämnar dig ifred efter det! Funkar perfekt! ;o)

Män vs. pojkar

Efter en noga studier har jag nu kommer fram till skillnaden mellan pojkar och män när det gäller sex. (Eller, okej da, så noga kanske studierna inte är men jag har hur som helst grundant den på mina erfarenheter i livet.)

Pojkar:
- Yngre pojkar är inte främmande för att yttra. "Snälla, bara lite!" (Har bara stött på en man som yttrat den frasen.)
- Knullar på ganska snabbt, är mer själviska och lämnar en ofta med känslan "Jaha, var det allt?".

Män:
- Tar god tid på sig och är mindre själviska.
- Bruka veta var g-punkten sitter.

Slutsats: Sex men män är bra mycket bättre än sex med pojkar.
(Kanske ska tillägga att när jag skriver pojkar menar jag inte 12-åringar, för sådant håller jag då verkligen inte på med! Gränser för pojkar och män drar jag runt 30-års strecket ungefär!)

Vill inte ha tillbaka honom!

Jag kanske ska förtydliga en sak min vänner!

Jag vill INTE ha tillbaka K! Jag är inte det minsta intresserad utav det efter allt som hänt. Det som hände mellan honom och mig i förra veckan var sex och BARA sex. Inget mer!

Men det är hans förlust, inte min! :o)

Fest 28 november. Någon?

Kära vänner.

Min buggkurs ska av avslutningsfest med liveband i parken i Karlshamn fredagen den 28 november. Vi är välkomna att bjuda med vänner. Någon som vill följa med? Emma och/eller Robban, hade ni tyckt att det var skoj. Tror att ni Jamie och Celilia har fullt upp med erat lilla knyta då ;o)

Hör av er om någon utav er vill komma!

Om veckan som gick

Förra helgen:
K hörde av sig på fyllan tidigt på söndags morgonen. Jag svarade artigt på sms:en han skickade men inget mer. (Annars har vi inte hört av varandra på hur många veckor som helst.)

Måndag:
Var på grupp seans med Cecilia på kvällen. Blev utvald i publiken till att ta tre tarotkort och få ett meddelande angående framtiden. Det mediumet sa stämmde kusligt väl! *Ryser*

Tisdag:
Mailade med K. Tony hade inte alls hört av sig mer efter hans och mitt lilla riliga på söndagen så jag beslutade mig för att totalt skita i honom. Hörde heller inte av mig mer till honom, men det är hans förlust!

Onsdag:
Pratade med K i telefon i en halvtimme. Kom överens om att vara vänner igen. Vid tio-halv elva tiden på kvällen satte sms utbyte igång. Slutade med att han ville komma ner men jag ville inte ha honom hos mig så jag åkte till honom. Hade sex på golvet i köket. Låg sedan och pratade och skrattade i en timme på köksgolvet innan jag åkte hem.

Torsdag:
Tog det lungt. Gjorde inte ett skit på hela dagen!

Fredag.
Var på firmafest på Hanöhus med min "flickvän" Annicka. Oj vad det tisslades och tasslades ifall jag hade blivit lesbisk! Festen var inte så kul, tyvärr. Lite folk och mindra bra musik. K var där och var aspackad. Det slutade med att han ville ha skjuts hem när jag och Annicka åkte kl. 00:30. Det hela slutade med att jag sov över hos honom. Vi låg och pratade halva natten och när han hade börjat nykta till gav jag honom en rejäl omgång som han inte lär glömma i första taget ;o) Mmm, fröken Jeanna lärde den pojken ett och annat trick och knep den natten! Sov över hos honom och åt brunch hos honom på morgonen. Körde hem klockan 13:30

Lördag:
Mådde inte så bra och sov på eftermiddagen. Skulle egentligen på klassfest med orkade inte. Pratade en stund med ingenjören Ola i telefon. Mådde bättre senare på kvällen och stack till Annicka kl 21.00. Hade askul på förfesten med massa dans och sång. (Annicka du måste skicka mig några av bilderna du tog för de var ju bara för fula!) Hamnade sedan på Harrys i Karlshamn. Kom hem kl 03:15 på natten och var då helt slut!

Söndag:
Sov länge på dagen. Tittade på eftermiddagen på några amerikanska TV-serier som jag hade laddat ner. Pratade i en halvtimme med Ola i telefon. Var sedan på buggkurs med "Tony 2" på kvällen och hade det jätteroligt! Oj vad beröm jag får av danslärarna! ;o) Haha, jag säger ju att jag är bra på att dansa! ;o) (Fast i Sverige får man inte skryta om sig själv men jag struntar i det. Skyller på mina amerikanske "gener".)

RSS 2.0