Jag ska vattna åt dig!

Medan jag stod och höll på och måla i hallen kom grannen och knackade på. Med sig hade han en massa vattenslangar och vattenspridare. "Jag hade tänkt att jag skulle vattna åt dig!", sa han och log. "Det är så torrt ute och dina thujahäckar och gräsmatta kan behöva lite vatten", fortsatte han med. (Min granne har en djupborrad brun, eller vad det heter, medan jag bara har en "vanlig" brun och jag har inte tillräckligt med vatten för att kunna låta vattenspridare gå så mycket som jag annars hade velat.) Han är snäll min granne. Han brukar alltid komma över och erbjuda sig att vattna när han märker att min brun inte räcker till och på sommaren brukar han alltid ge mig olika frukter och grönskaer från sin trädgård. Jag brukar ge dom frukter från mina fruktträd som de inte har plus att jag i sommras kockte flädersaft (jag har två fläderträd på min tomt) som de fick några flaskor utav. Den flädersaften uppskattades! Han och hans fru brukar även ta in min post när jag är iväg och har jag varit utomlands brukar jag alltid köpa med mig presenter hem till dom som tack för hjälpen. Goda grannar ska man skatta sig lycklig åt!

Kommentarer
Postat av: Marina

ja snälla grannar är toppen! Tack för erbjudandet om buskar får väl se om jag får tid till att köra åt Lörby hållet nån gång...=)

Svårt att veta var du håller hus...=)

Kram

2009-05-03 @ 20:47:44
Postat av: Linda Blixt

Jag vill oxå ha fläderbuskar/träd på min tomt. Din trädgård verkar fantastisk. Inte mycket som slår en kall gin med flädersaft en varm sommardag!

2009-05-03 @ 21:32:48
Postat av: Jeanna

Mmm, visst är det gått Linda! Att en varm sommarkväll dricka lite flädersaft och gin är härligt! Har du vägarna förbi lörby i sommar är det bara att stanna och plocka lite fläder eller att ha ett skott. ;o)

2009-05-03 @ 21:59:44
Postat av: Maria

Härliga grannar du har! Hoppas att man kan få sådanan den dagen man flyttar till ett hus!

2009-05-04 @ 13:10:56
URL: http://thisismaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0