Getting ready for U2

Jag älskar road trips! Tyvärr är det inte allt för ofta jag ägnar mig åt det. I USA har det blivit betydligt fler än vad jag har gjort här hemma. Mycket kanske har att göra med det låga bensinpriset de har där borta för hade bensinen bara kostat en tredje del av priset vi har här hemma hade det nog blivit betydligt fler turer. Hursomhelst blir det en liten mini road trip för oss tjejer imorgon när vi beger oss av till Göteborg!

Hela kvällen har jag spelat U2 klipp på youtube medan jag har gått runt och fixat allt inför morgondagen. Även om jag inte har varit ett fan i det slag att jag har haft deras poster på väggarna som ung har jag ändå alltid tyckte om dom och de har alltid funnits med på min lista över fem band som jag vill se live innan jag dör. När jag ikväll har hört intronen från livekonserter spelas till mina favoritlåtar har hela kroppen fått rysningar om mina ögon har till och med tårats i vissa fall. Jag är så uppspelt och jag ser så mycket fram mot morgondagen att jag knappt kan vänta! En sak som jag har skrivit på min "Bucket" list kommer jag imorgon att kunna stryka!

Jag pratade nyss med Annicka och vi gjorde de sista planerna infrö morgonen. Imorgonen är det jag som klockan 06:00 kommer och hämtar dom i Karlshamn i mammas bil. Laddade med kameror, brända DC-skivor och matkorgar är det vi som sedan kommer tillbringar hela dagen ihop. Massa kissepauser och hysteriska skrattanfall är något som vi alla är övertygade kommer att fylla vår dag och kväll. Annicka och jag funderade först på hur tusan vi ska orka hålla oss vakna och hur vi ska orka stå på konserten så länge (vi har ståplatser, måste man ha när det är så bra band!). Vi kom ganska snabbt fram till att när förbandet, Snow Patrol, drar igång klockan 20:00 kommer våra kroppar att fyllas med så mycket adrenalin att vi utan problem kommer att klara av natten.

Nu förmodar jag att det blir tyst från mig fram tills på söndag. Jag lämnar er med en av mina favoritlåtar från U2 - "Where the streets have no name" som här spelas live. Kan säga att när introt började spelas så vattnades mina ögon när jag såg detta.

http://www.youtube.com/watch?v=uDkBzkA9L4s&feature=related

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0