Ruby slippers



Som liten såg jag filmen "Trollkaren från Oz" och jag blev helt förtrollad i rubin skorna som Dorothy bar! Jag tyckte dom var så vackra och jag har själv velat ha ett par sådana ändå sedan dess!



I filmen är det skorna som gör att Dorothy kommer hem igen till Kansan från Oz. Genom att säta på dig dom och slå hälarna mot varandra samtidigt som hon sa "There is no place like home" kom Dorothy hem. Jag var så faschinerad av skorna att jag själv provade på samma sak; Jag tog ett par röda, högklackade skor från mamma och gick iväg en bit hemifån, satte på mig skorna och slog hälana mot varandra samtidigt som jag lite tafatt sa "borta bra men hemma bäst", men inte förflyttade jag mig hem. -Jag var helt övertygad om att det hade med att skorna inte var rubinklädda som var orsaken till misslyckandet.

Men nu äntligen har jag fått mig ett par "ruby slippers" och en barndomsdröm har gått i uppfyllelse. Jag hittade ett par i Polen som jag inte kunde motstå att köpa.



Kommentarer
Postat av: Annicka

Hahaha... Du är rolig du! =) De var ju riktigt snygga.

2009-01-08 @ 00:00:45
Postat av: Cissi

Härligt med någon som är lika tokig som jag...vilka underbara skor!!!Gissa om jag fick panik häromdagen när jag provade två par skor och konstaterade att de inte längre passar :-(... Fötterna är helt annorlunda...hoppas det ändras tillbaka annars får jag bygga ett museum med alla mina underbara shoes!!!

2009-01-10 @ 21:16:37
Postat av: Jeanna

Hihi, ja...jag har ju aldrig blivit anklagad för att vara "normal" (och tack Gode Gud för det!).

Du ska se att dina fötter snart blir "sig själva" igen. Annars kan kanske du och jag öppna museum med våra skor i ett av era uthus när nu flytta?

Jag har tänka på en sak: Det är jäkla tur att ens fötter inte ändra storlek när man går upp eller ner i vikt! Jösses vad skor jag hade fått ha då! :oS

2009-01-11 @ 15:49:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0