Silverfat

I veckan när Familjen Hallenstjerna var på besök pratade jag och Cissi om silver- alt. guldfat som man har tallrikarna på när man dukar. Jag har länge funderat att köpa sådana men aldrig gjort det. Men, nu har jag beslutat att det kommer att bli en av mina nästa inköp. Tycker det är så fint.


Kommentarer
Postat av: Emma

Ja visst är det fint! Och inte särskilt dyrt heller =)

2009-08-14 @ 18:08:33
URL: http://emmisenslilla.blogg.se/
Postat av: Cissi

Och jag tycker tvärtom- att det blir dyrt om man ska ha tolv stycken! Såg dem på Sia för 49:-/st. Och så ska man bestämma sig för vilken färg man ska ha... 600 spänn för nåt man bara ska spilla på? Om man nu vill ha dussinet fullt alltså... Vilket jag vill. Hmm...får se vad Ullared har att erbjuda! Man vet aldrig vad som finns på hyllorna där!

2009-08-14 @ 22:36:01
Postat av: Jeanna

Fast, jag ville heslt inte ha sådana i plats (som Sia har haft), utan jag vill ha "riktiga". Jag menar...sätta fram en Kunglig Dansk tallrick för 1500 kr st (eller de kostar kanske mer idag?) på ett plast fat? Jag gillar sådana bättre som är i någon form av stål och de är mycket dyrare. Men jag ska nog kosta på mig sådana när jag väl hittar några som jag gillar.

2009-08-15 @ 13:23:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0