Snygg italienare i baren

När jag hade varit i Sydney ett par dagar beslutade jag mig för att gå och klippa mig. Det ösregnade den eftermiddagen och jag hade inte så mycket annat för mig samt att jag var i behov av en klippning. Den homusexuella kilen som klippte mig (salongen låg bara ett kvater från oxfordstreet) undrade ifall det var okej ifall han plattade mitt hår, vilket jag tillät.

Senare på kvällen beslöt jag mig för att gå på upptäcksfärd i Sydney, jag hade bara varit där ett par dagar och ännu inte lärt mig att hitta. Jag var inte ute efter att gå ut egentligen så jag var iklädd ett par jeans, ett linne, håret plattat och jag hade endast mascara på mig. Efter några rundor på stan hamnade jag till slut på ett uteställe som hette Scraffy Merphy s som jag gick in på. Efter att ha gått en runda såg jag till slut en snygg kille i baren. Han var mörkhårig med vackra bruna ögon och vältränad. Han var iklädd ett par jeans och svart skjorta med uppkavlade ärmar där man kunde skymta tatueringar under. Han utstrålade en viss badboyanda och jag kunde inte måste att grå fram. Jag ställde mig i baren jämte honom, beställde en öl och började sedan prata. Han visade sig vara från italien, var 26 år och var i Sydney och jobbade. Vi pratade en si så där 15 minuter innan han till slut gick iväg med sina kompisar. Skit samma tänkte jag och gick en runda till när jag blev uppraggad av en charmig 27-årig brittisk formel1 tekniker som jobbade för Team Australia. Han tjajade på att jag skulle hänga med honom hem men jag ville inte och still slut gick jag hem själv och jag skymtade italienaren på dansgolvet med sina vänner innan jag gick.

En vecka senare var jag på Scruffy Murphy´s igen. Denna gången var jag iklädd kort jeanskjol, nitbälte och en rockt-shit, jag var sminkad och hade håret lockigt. När jag kom till Scarffy Merphy´s var stället packat med folk så jag började med att gå en runda runt stället. Jag hann inte mer än precis gå rundan innan en kille kom fram till mig, och det visade sig vara italienaren från veckan innan. Han började prata och av frågorna att dömma verkade han inte känna igen mig, så jag ljög. Sa att jag hette Jeannie, var 25 och kom från Texas (jag pratade amerikanska med en texasdialekt). Jag och italienaren satt och pratade en stor del av kvällen och när klockan närmade sig 02.30 sa jag att jag skulle gå hem. Han frågade och han fick hänga på och ja sa okej.Vi gick fyra kvater hem till mitt hotell och när vi kom fram hånglade jag upp honom. Sedan sa jag god natt och gick in på hotellet utan honom. Gissa om han blev sur? Men jag säger bara: AS IF! (I retrospekt ångrar jag mig kanske lite, lite....han var trost allt väldigt snygg och sexig, men nej...)

Kommentarer
Postat av: pluggisen

haha, roligt gjort!

2009-04-15 @ 14:32:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0