Konstiga relationer

Under senare tiden har jag blivit vän med två personer som jag tror att jag skulle ha haft svårt att vara vän med om det hade inträffat tidigare i mitt liv. Jag är vän med Helena, Chrisses fd, samt att jag nu även är vän med "M",  den tjej "K" blev ihop med i höstas efter mig.

Hade någon annan tidigare berättat om att de hade haft sådana förhållande tror jag att jag hade haft svårt att förstå dom. För hur kan man vara öppen, ärlig, objektiv, ärligt snäll samt låta bli att vara lite svartsjuk mot någon som en gång i tiden har älskat samma man som en själv? Jag hade haft svårt att tro att det var möjligt... Men, nu har jag fått bevisat att det går att vara vänner utan några problem som helst.

Men, jag ska vara ärlig mot er, jag tror inte att jag hade kunnat vara vänner med dessa två tjejer innan i mitt liv, i alla fall inte på ett öppet och ärligt sätt. Men under de senaste sex-sju månaderna har jag lärt mig och kommit underfund med så mycket om mig själv och livet i allmänhet att det som först är under denna tiden som har gjort det möjligt. Vidare ska jag också erkänna att jag faktiskt är stolt över mig själv i dessa relationerna. Att jag är självmedveten nog till att kunna befinna mig i och hantera dessa relationer utan svartsjuka eller baktankar, utan istället vara ärlig, öppen och objektiv. Det är härligt att se att man utvecklas som människa...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0