Lördag hos K

I lördagskväll var jag hos K. Innan jag kom till honom hade jag bestämt mig för att jag inte klarade av att träffa honom mer och att jag bara skulle åka dit en runda och berätta för honom att jag bara ville vara vän, men det blev inte som jag hade tänkt mig...

När jag kom dit var han hur gullig som helst. han var precis som han hade varit när vi först blev tillsammans. Det blev att jag stannande hos honom hela kvällen, jag sov till och med över hos honom.

Vi satt och pratade, tittade på TV, var ute och gick en runda och när vi väl gick och la oss låg vi och gosade halva natten. (Inget sex dock, jag sa till honom att jag inte tänkte vara ett ligg för honom.) 

Han var vara så go! När jag åkte där ifrån dagen efter hade jag pirr i hela kroppen! Fan med! Han sa att han fortfarande inte visste vad han ville med mig. Han tyckte om mig och så men att han inte hade den där "känslan" som han hade haft innan. Han visste helt enkelt inte... Jag vet att det finns andra tjejer i hans liv som "ränner" efter honom, jag vet att han är osäker på dom också... 

Fan med! Skit också! Varför i helvete skulle han vara så go o helgen! Hela söndagen var jag halvt förstörd av mina känslor för honom igen! Jag klarar inte av det här med honom! Tycker så jävla mycket om honom, men jag kan bara inte låta honom såra mig igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0