Eclairs
Hm...jag vet att dessa egentligen är en fransk kreation, men de är väldigt populära i USA så jag kallar dessa lite halvt om halvt för amerikans bakning... Usa vs. Sverige i bakning = 1-0 till USA!
Mina fransk/amerikanska Eclairs.
Vill ha...!
...har jag aldrig smakat. Själv bakade jag en kaka till söndagens kalas igår. Får se om det kan jämna ut tävlingen. :-)
Linda: Hihi, du har säkert smakt dessa i USA, va?
Cissi: Jag får bjuda dig på dom någon gång, men jag är övertygad om att din kaka kommer att smaka mumma!
Hoppas de smakar bättre än hur man uttalar namnet.
Det gör det, hihi! Det är samma deg man använder som när man gör "petit choux". Jag kom på den geniala idén att sptitsa ut eclairerna för att få dom raka och jämna, fast spritsen envisades med att gå sönder hela tiden så jag var nära att ge upp ett tag av ren ilska och bara göra vanliga petit choux istället. Men skam den som ger sig! ;o)
Hehe vilket ryck :)
Jag vet, klockan 23.00 en kväll också. Och det var ju inte så att jag fick för mig att göra en enkel sockerkaka eller något. Men...vem tusan vill vara normal?