Skadestånd för våldtäckt?

Jag sitter just nu och läser om  rättegången med "toppchefen" som har agerat hallick för ett gäng tonårsflickor.  Den åtalades advokat har bestridit ett skadeståndanspråk på 75 000 kr för våldtäckt.  

"Flickorna vittnar nu om hur männen ibland förgrep sig på dem. Trots att de skrek och grät av smärta fortsatte männen den våldsamma sexförnedringen.

Ett av offren var bara 14 år när hon träffade ledaren för gruppsexligan. Hon hade sex med honom men också med flera av hans vänner - samtidigt.

- Jag var ganska full och hög så jag kommer inte riktigt ihåg. Som jag kommer ihåg var de åtta-tio, berättar 14-åringen som nu blivit myndig.

Männen betalade 800 kronor var, det kunde bli några tusenlappar för ett gruppsextillfälle.

Med tiden blev sexet alltmer våldsamt och det blev svårare för flickorna att dra sig ur.

- Det var folk överallt liksom, som typ höll fast en i huvudet och så, säger en av flickorna."
 
Jag blir så förbannad när jag läser sådan här! För det första över att "toppshefen" överhuvudtaget har ägnat sig och koppleri till unga flickor. För det andra att han bestrider skadeståndet på 75 000 kr för våldtäckt. (Om någon skriker och gråter av smärta och inte vill fortsätta, ja nog fan är det våldtäckt! Och inte fan är 75 000 en stor summa i den situationen?) För det tredje att ett gäng (idiotiska) män överhuvudtaget utsätter unga flickor för en våldsam gangbang!

Hade jag varit mamma till en av dessa tjejerna, så vet jag inte vad jag hade gjort om jag hade fått tag på någon av männen som hade utsatt min dotter för något sådant! Jag är rätt övertygad om att jag själv då hade blivit åtalad för misshandel!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Våldtäkt... inte våldtäckt...

2009-03-27 @ 16:46:23
Postat av: Jeanna

Vem har skrivit detta?

2009-03-27 @ 21:40:56
Postat av: Jeanna

Jag ju säga att min bestämda uppfattning är att ett nej är ett nej, om man så skulle vara mitt uppe i det! Om jag skulle ha tre kukar i mig och sedan säger "Tack, det är bra nu" och killarna i fråga fortsätter, så är det väldtäckt!

2009-03-27 @ 22:07:03
Postat av: Anonym

FF stavas våldtäkt inte med ck...

2009-03-28 @ 18:10:17
Postat av: Jeanna

Att påpeka för en dyslektiker att något är felstavat är rätt så bortkastad tid, i alla fall i mitt fall. Men du får gärna göra ett försök (jag kunde inte ens se att ditt förra inlägg inhöll två olika stavningar!)

I stort sätt vart enda inlägg i bloggen innehåller stavfel. So, knock yourself out!



FF undrar jag vem du är och varför du väljer att vara anonym, din lille Tele2-kund...

2009-03-28 @ 20:03:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0