Pang pang

Det är då jädra vad folk ska skjuta ihjäl varandra till höger och vänster. Det känns som att skolmassakrar, drive-by-shootings och andra mord avlöser varandra världen över och man kan inte lyssna på nyheterna utan att höra att någon har blivit skjuten någonstans.

Vapenindustrin försvarar sig med att säga att det inte är vapen som dödar utan männiksor. Jasså? För hade jag stuckit fram två fingrar mot en människa och sagt "pang" är det inte många som hade dött av den handlingen. Möjligtvis en tant på 98 som hade dött av rena chocken, men hur många sådana vill man ha ihjäl?

Det finns redan en massa vapen ute i världen och dessa kan man inte göra något åt, så jag kom på ett förslag. Om man istället hade börjat sälja kulorna jäkligt dyrt och tagit 45 000 för varje kula så hade måna problem försvunnit. Oskylidiga människor hade inte slumpmässigt blivit nerskjutna och är det någon som blir skjuten så har den människan förmodligen gjort något hemskt. Hade en människa blivit skjuten med tre skott hade man tänkt: Han han kulor i kroppen för ett värde av 135 000 kr så något jävligt måsta han ha gjort!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0