T och K

T och K finns inte längre i mina tankar! Verkligen jag bryr mig INTE det minsta om någon av dom längre! Ärligt! De har betett sig som as och jag kommer inte att höra av mig till någon utav dom mer.

T: Okej, jag var intresserad utav honom efter vår tredje dejt. Kände lite smått pirr i magen men det försvann ganska snabbt efter den där söndagen. Men jag tänker inte låta lite smått pirr som inte blev besvarat hindra mig i livet. Det spelar ingen roll när allt kommer till kritan och jag tänker inte slösa någon tid på honom! Okej, jag var ite smått irriterad de första dagarna, men nu tänker jag varken på det eller bryr mig mer.

K: Jag erkänner att det jag kände för honom de första månaderna fick mig att sväva. Jag har aldrig förr känt för någon så som jag kände för honom då. Om det var blind kärlek från min sida eller om han sedan förändrades vet jag fortfarande inte, men jag tänker inte slösa tid på att analysera det heller. Sedan det blev slut har han sagt och gjort saker som jag aldrig kommer att kunna se förbi! Det finns ingen återvändå och det finns inget han kan göra och säga som skulle kunna få mig att lita på honom igen eller vilja ta tillbaka honom. (Inte för att jag nu tror att han vill ha tillbaka mig, jag bara påpekar min ståndpunkt.) Men jag ska vara ärlig; Sedan vårt stora bråk i början på september som gjorde att vi totalt slutade ha kontakt med varnadra, var det faktiskt skönt att prata ut med honom i helgen. På ett sätt kändes det som ett slut på allt och att jag kan nu lämna allt bakom mig, alla tankar och alla känslor, och gå vidare i mitt liv. Hm, konstigt, det mediumet sa på den där gruppseansen blev verklighet. :o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0