Jag ger nog upp!

Klockan är runt 21:40 och jag är hemma hos mamma och betalat mina räkningar (jag har inte fått igång internet hemma). När jag körde hit, körde jag fel av ren vana och tog av vid Mörrum (så van att köra till Kristoffer det hållet). På vägen mötte jag Kristoffer i sin bil (han var på väg hem) och jag vet att han såg mig!

Eller, jag kanske ska ta det från början...

Vi hade kommit överrens om att jag skulle höra av mig till honom idag.
Jag ringde vid 17:30, ringet svar.
Ringde igen vid 18:30, inget svar.
En halvtimme senare skickade jag ett sms, där jag frågade ifall jag fick ut och gå en runda med han och hans hund ikväll. Han svarade inte på det heller.

Nu nu vid 21:00 tiden gav jag upp och körde hem till mamma. Somsagt tog jag fel avfart och mötte honom (jag vet att han såg mig för han vände sig om och tittade efter min bil, jag såg det!). Efter en minnut ringde jag honom: "Hej, jag tror jag precis mötte dig i din bil?" "Det vet jag inte", fick jag till svar. "Jag kom precisinnanför dörrarna". (Jag vet ju att du såg mig din filur!)

Jag frågade om han var arg eller sur på mig, eftersom han inte hade svarat. Han svarade att han hade varit iväg och spelat golf och inte haft mobilen med sig (vilket jag inte tro på eftersom han ALDRIG lämnar sitt hus utan sin mobil). Jag berättade att jag var på väg hem till mamma. Han svarade att han inte skulle ut med hunden på ett bra tag, så skulle jag bara betala räkningarna blev det nog för sent för min del. Jag berättade att jag skulle vara hos henne ett tag... "Jaja, okej..."
Det slutade med att han skulle skicka ett sms när han skulle gå.

Under hela samtalet lät han sur och vresig. Funderar på att skita i allt nu och ge upp.
Jag förtjänar inte att han är sådan mot mig, jag har inte gjort honom något alls! Vill han inte kan han väl säga det rakt ut istället för att vara sådan där!

Jag är så nära att ge upp nu! Så nära!!!!


Kommentarer
Postat av: Marina

konstigt att han är så avståndstagande...killar!!!

bättre att säga vad som är fel så man slipper undra...hoppas det löser sig, du är värd att må bra och vara lycklig!

Kram från mig

2008-08-08 @ 08:54:00
Postat av: Hille

Men Herregud! Ja, det är sannerligen typiskt Karlar att inte kunna säga vad dom tycker utan istället bara glida undan! Så många gånger som du faktiskt har frågat så måste han väl kunna säga som det är..

Hmm, undrar varför han beter sig såhär? Men, snälla Jeanna, jag vet att det är svårt att låta bli men FÖRSÖK att inte ringa eller sms:a honom på ett tag nu, låt honom istället börjar undra varför du inte hör av dig....så han hinner fundera över vad det är för underbar tjej han håller på att gå miste om!

Det kommer säkert att lösa sig så småningom, och gör det inte det så finns det någon annan som väntar på dig..jag lovar! Jag vet, denna raden var ju inte så upplyftande i nuläget...

Jag tycker han borde respektera dig och vara ÄRLIG..kan han inte vara det nu så lär han inte vara det sen heller...

Han ska inte leka med dina känslor!!!!!!!

Tack för mig/ Bautakram

2008-08-08 @ 10:34:00
Postat av: Jeanna

Tack, mina vänner för era kommentarer!

2008-08-09 @ 05:47:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0