Stöldgods till Lillebror

Jag kom precis på att jag har glömt berätta för er vad jag gjorde med allt mitt stöldgods som jag samlade på mig i England och på Irland! Men för att ni ska förstår måste jag berätta historien från början:

För 2,5 år sedan ringer Jamie till mig en söndagskväll och skriker uppspelt i luren "Jag har vunnit en pokertunering och ska åka till Bahamas"! När han hade lugnet ner sig förstod jag att han hade spelat till sig en finalplats i  pokertuneringen "Slaget om Norden" och skulle åka till Bahamas där finalen spelades. Han berättade smått omerörd att de skulle bo på ett hotell som hette Atlantis och medan min haka trillade till marken frågade jag honom "Vet du vad Atlantis är för ett hotell?". Jamie svarade att han inte visste vad Atlanis var för något och som den snälla storasystern jag är förklarade jag att Atlantis är ett av de mest lyxiga och påkostade hotellen i världen och att jag själv alltid hade velat åka dit. Jag var avundsjuk om jag ska vara ärlig, att han och Cissi skulle få åka dit och han som inte ens visste var Atlantis var för något eller hade haft en dröm om att få se det hotellet.


En del av det komplex som Atlantis utgör på Bahamas.

Ett år senare fick jag i födelsedagpresent av Jamie en massa souvenirer från Atlantis som plåster på såren. Det var tvål, shampo, badmössa och muggar mm, saker som man hade kunnat få och ta på hotellet. Sedan dess har jag tänkt ge igen och ge Jamie något från en av mina resor. När jag var i Australien och Kina hade jag inte möjlighet att plocka på mig saker, men när jag och Chrisse åkte med bil till England och Irland såg jag min chans. Under den resans gång snodde jag en massa onödiga och dumma saker: En trafikkon från London, skylltar, salt- och pepparkar, underlägg från olika barer, bestick från båten, en galje plus en massa annat skit. Allt detta la jag i en stor flyttkartong och gav till Jamie i julklapp med ett ihopdiktat julrim.



Jamie öppnar sin låda med stöldgods.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0