Biopolär?

Ibland kan man tro att jag befinner mig i den maniska fasen av en biopolär sjukdom! Jag har en massa idéer och olika projekt som jag ska genomföra: Måla, tepetsera, sy, klä om, snickra, skriva och fotografera. Jag har en massa projekt som jag har startat, vissa är iofs genomförda och andra håller jag på med. Dessutom får jag spontana ryck av idéer; Mina eclairer som jag började på kl 23.00 i förra veckan och som jag sedan tillbringade fyra timmar med att få "rätt" var ett sådant ryck. Hallen i Lörby var också ett sådant ryck jag bara fick helt plötsligt.

Nu är jag inte biopolär så ni behöver inte oroa er! *Skrattar* Men ibland skulle jag själv kunna tro det och tolka mig själv som det. Men näää, så är det inte! Hihi, fast nu vet ju jag rent statistiskt, enligt den psykodynamiska teorin, att jag har störst chans att bli det eftersom jag är det äldsta barnet.

Jag är bara entusiatiskt och kreativ helt enkelt.... (Dessutom uppfyller jag inte andra symtom!)

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag tycker det är inspirerande allt du hittar på, jag har blivit mer fantasifull igen, min mor har alltid hindrat mig från mina fix-ideér som hon alltid kallat det för :)

2009-05-18 @ 16:47:27
Postat av: Jeanna

Haha, fixidéer är roliga och sådana ska man ha! Trevligt att jag har kunnat inspirera dig! ;o)

2009-05-18 @ 19:27:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0