Uttråkad och deppig

Jag klättrar snart på väggarna! I snart tre veckor har jag nu mer eller mindra tillbringat mina dagar sängliggandes med att antingen läsa böcker eller titta på TV. Känns som total bortkastad tid! Jag börjar känna mig deppig. -Jag har under denna tiden inte fått använda min kompetens, har inte fått använda min tankeverksamhet eller blivit utmanad. Tänk att något sådant kan påverka en så här psykiskt.


Kommentarer
Postat av: Cissi

Jag förstår precis hur du känner. Man vill så mycket, men vet att man inte bör göra nåt. Och orkar inte heller. TV är verkligen skit-trisst i längden. Och man tröttnar på att läsa också. Kanske du kan variera bokläsandet med en ljudbok? Är ju än mer passivt, men det är ändå lite variation.

2009-03-31 @ 20:50:16
Postat av: Jeanna

Jo, dels att jag vill göra mycket, börja känna mig stressas över allt jag vill/borde/behöver göra! (Dels med torpet och dels i Lörby.) Men samtidigt börjar dagarna kännas otillräckliga för mig, inte pga av tidsbrist eller så men att min energi, kreativitet och tankeverksamhet inte utmanas. Jag har ett sug efter att jobba med något mer avancerat nu, där jag blir utmanad och där jag kan visa vad jag går för samt att jag kan utvecklas.

2009-03-31 @ 22:55:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0