Pimp Cup

Det absolut dummaste trenden jag någonsin har sett tror jag är hip hoppens "Pimp Cups". Jag förstår verkligen inte poängen! Kan någon snälla förklara för mig?

Musiken på 50-talet gav oss Jukeboxar, på 70-talet var det discons paljetter, grungen i början på 90-talet var kängor och flanellskjortor...och på 2000-talet gav oss Hip Hoppen Bling-Bling och Pimp Cups. Hm...



Kommentarer
Postat av: Cissi

Jag fattar naturligtvis inte det där med Pimp Cups...har aldrig hört talas om det... Men, kan ju passa på att göra en efterlysning, med tanke på glas... Jag söker efter s.k. "funnyglas" eller "hurricaneglas", ni vet såna där glas som är typiska sommardrinkglas, kurviga... Någon som vet var det finns?

2009-03-22 @ 19:25:55
Postat av: Jeanna

Va? Har du missat detta fenomen! Hip Hoppare har i sina videos och på fester börjar använda Pimp Cups som de dricker diverse drycker ur! Så fult och helt sjukt! De är guld- och diamantprydda. Vet inte om det är ett extra led i "Bling-bling"-historien för att visa att de inte längre tillhör slummen? Fult är det i alla fall!

2009-03-22 @ 20:06:08
Postat av: Cissi

Alltså...jag kollar nästan inget alls på (typ) MTV så jag har helt missat detta fenomen. Och jag har inte heller varit på någon hip-hop-fest. Tack och lov- är inte riktigt min stil... Stänger av radion eller byter kanal när det börjar spelas hiphop... Föredrar blipp blopp. :-)

2009-03-23 @ 11:04:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0