Lugn helg

Dagen igår finns inget att diskutera. Jag var sängliggandes hela dagen pga smärtan och jag roade mig med läsning och internet medan Chrisse var iväg och jobbade. (Han var bland annat på kontoret/magasinet i Ängelholm och kom inte hem förrän klockan var runt 02:00 inatt.) Med andra ord blev inte ett dugg gjort på köket. Skit! Jag tycker inte om att ha saker och ting hängandes i luften och håller jag på med något så vill jag helst avsluta det snabbt, i alla fall när det rör sig om renovering. Jaja, det får bli nya tag på mitt kökproject i början på nästa vecka.

Idag har jag fortfarande ont. Jag fick ett par tabletter med mig hem från akuten, men de är nu slut så jag måste inhandla nya. Dessvärre har jag en hel del att göra nu i helgen, saker som har blivit uppskjutna nu när jag inte kunnat röra mig och nu måste jag ta itur med dom (fasten jag egentligen inte orkar)! Efter lunch idag ska jag hur som helst bege mig till Blekinge. Snällpatrullen (läs jag) ska först till farmor och farfar och hjälpa till lite och därefter hem till mamma innan jag slutligen kan åka hem till Wallcottage. Väl på plats i Lörby har jag tusen och åter tusen saker att reda ut och fixa innan jag åker upp till Växjö igen på måndag, tror jag att det blir i alla fall.

Innan jag åker hemåt efter lunch måste jag ut här på stan en ruda samt att jag måste till kontoret och hämta spriten och ölen som jag så snällt har inhandlat till Jamie och mamma när vi var i Bordershoppen på vägen hem från Schweiz.. Jag måste nog ta lite mer flyttkartongen med mig hem också.

Så min helg är som följer: I got things to do, people to see and places to be...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0