Vardagsrum

Eftersom det felsta av mina kompisar har valt att inte besöka mig de senaste två åren (sedan jag har haft huset själv) tar jag här och lägger upp lite mer bilder på mitt hus. Här kommer mitt vardagsrum som är ett L-format rum på nedervåningen på 55 kvm (eller är det 60?). Detta rum har jag ännu inte hunnit ta itur med (det är inte rört sedan vi flyttade in för 4,5 år sedan) och jag kommer till hösten att vitlasera taket, måla fönsterna vita och måla och tapetsera väggarna.

Efter att ha tittat på följade bilder kommer ni att ha konstaterat följande: Jag gillar silver, kristall samt att handla på Sia och Ilva. (Det enda som är kvar i detta rummet sedan min tid ihop med min fd är soffan, de två fotpallarna,  matmöblemanget samt det mörka, handgjorda skåpet. Resten är inhandlat under de två gågna åren.)


I hörnan på L-formen har jag mitt matbord (vilket jag vill byta ut eftersom jag är så trött på ek att jag snart försmäktar samt att jag föredrar mörk trä).


1. Kristallkronan och ljusstakarna kommer från Ilva, duken från Sia. 2. Mattan under matbordet är inhandlat på Brömölla Möbelaffär. 3-4 Två stora tavlor jag har som är utanför bild. (Den sista bilden ska jag strax ändra på och byta ut mot en svartvit bild jag tagit på Sydney Habour Bridge).

1. Utanför bid är även mitt älskade gammla  och handgjorda skåp. 2-3. Skåpet pryds av ljusstakat och manschetter från Sia och en skål från Ilva. 4. På den öppna spisen (även den utanför bild) pryds kransen med ljuslyktor och "diamant" från Sia.




I slutet på L-formen har jag min TV-hörna. (Puffarna ska jag klä om men har tyvärr bara ännu inte hittat möbeltyg i rätt färg). Kuddar och gardierna i ett gråsilverfärgat thaisiden och pläden har jag sytt i fusk getpäls. Den svarta ryamattan kommer ifrån Bromölla möbelaffär.


1. Bakom ryggstöden på stoffan har jag en svart ljusslinga som ger ett härligt myspyssken på kvällarna. 2. Lampan på hörnbordet har jag hittat på Ilva. 3-4 Vasen med "pinnarna" och ljuslyktorna på bordet är av samma material. 5. Skålen på soffbordet är handgjort från Afrika och köpt i Köpenhamn.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Mycket snyggt men jag måste säga att det inte alls ser ut som jag hade trott. :) Ha ha! :P

2009-07-22 @ 16:52:07
URL: http://lisoball.bloggagratis,se
Postat av: Petra

Vad fint!!!! :-)Tyckte verkligen om speglen ovanför soffan, snyggt!!kramkram

2009-07-22 @ 16:52:38
Postat av: Maria

Du har ett så fint hem!

Du ska inte börja jobba som iredningsartiekt :) Så man kan hyra in dig sen :)

2009-07-22 @ 17:39:09
URL: http://thisismaria.blogg.se/
Postat av: Jeanna

Lisa: Tack! Hihi, okej? Hur hade du trott att jag skulle ha det?

Petra: Tack Gumman! Jag gillar med den spegeln och herre Gud vilket problem jag hade att få upp den! -Den är stor och tung!

Maria: Tack tjejen! (Och som jag skrivit innan. I detta huset håller jag ändå tillbaka mycket eftersom jag inte att planerar att bo här resten av livet, Jag sparar mig tills jag tar över mammas hus.) Haha, fast vet du vad, man kan "anställa" mig ändå! Det hade blivit jäkligt mycket billigare eftersom jag inte har ett inredningsddiplom på väggen! ;o)

2009-07-22 @ 19:20:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0