Kär i Anna

När jag flyttade till USA hade jag en massa foton med mig över. Flera av mina klasskompisar var nyfikna på mig och Sverige och ville att jag skulle berätta om allt och ville se foton. Bland annat hade jag fotot här under med mig (det är taget i TV-rummet på nedervåningen hemma hos mamma på min  födelsedagar i ettan). När min klasskompis Drew, som jag pluggade amerikansk historia ihop med, såg detta fotot förälskade han sig genast i Anna (den blonda tjejen som är nummer två från vänster). Han ville veta allt om henne och ville ha hennes adress osv men jag tror aldrig att han sedan skrev till henne... Kommer du ihåg detta Anna?


Jag älskar Malins leende på detta fotot! (Den blonda tjejen som är till vänster om mig).

Kommentarer
Postat av: Anna

Va!!!! Hahahaha! Mitt minne brukar vara oförskämt bra men detta kommer jag verkligen inte ihåg. Så kul att se det här kortet! Känns som 100 år sen. Vilka puddingar vi var! ;)

2009-07-20 @ 19:09:38
Postat av: Jeanna

Va? Menar du att du inte kommer ihåg detta? Jag minns att jag skrev om det i ett brev hem till er. Eller jag skrev det i ett brev till Hille som hon brukade visa dom för er andra så att ni också fick läsa dom. Joda, lille Drew kärade ner sig direkt när han såg fotot! Jag hade själv inget foto på honom som jag kunde visa för dig utan lovade att du skulle få se honom i min "yearbook" när jag kom hem. Fast, jag tror aldrig att du fick se honom...

Hihi, mmm, visst är vi riktigta puddingar på detta kortet! Skit, vad åren gå! 15,5 år sedan!

2009-07-20 @ 19:31:32
Postat av: Petra

hihihih, vad söta ni är!! kram kram

2009-07-21 @ 08:38:05
Postat av: Jeanna

Hihi, visst är vi! Snygga och söta som tusan! ;o)

2009-07-21 @ 10:16:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0