Accepterande pojkvän

Jag har den mest härliga, stöttande och accepterande pojkvän man kan tänka sig. Vilka idéer, tankar eller upptåg jag än får för mig tycken han att jag inte är galen utan rycker på axlarna och accepterar det som vilken sak som helst.

- När jag säger att det finns en kvinna i ladan vid torpet som sänder mig negativa vibbar, att pappa tittar inom ibland och hälsar på eller att jag ytterligare har haft en sanndrömmar så tror han mig. "Berätta, vad hände eller vad känner du?" frågar han och så lyssnar han på vad jag har att säga. (Inga sneda blicka eller tankar på att ringa till psykakuten där inte.)
- Jag kan få ryck och få för mig att renovera, bygga eller sy något eller skapa något helt annat så säger han "Vad kul! Vad och hur ska du göra?" Att jag ibland totalt aldrig förr ha gjort något av det jag planerar skrämmer honom inte och jag får inte heller kommentarer om att jag inte skulle kunna klara av det. Han ger mig istället en kram och tycker det är skönt och kul att jag är pysslig och kreativ. Jag har berättat för honom att jag den dagen vi får barn ska jag bygga om barnens sängar till piratskepp, riddarborg eller något annat som de nu kan tänkas gilla (jag har redan ritningarna i huvudet)  vilket endast bara får honom att le. Att jag snart ska riva ut halva köket och kakla om, byta bänkskiva och diskho plus en massa annat skrämmer honom inte och han har heller inga invändningar mot det (jag har aldrig gjort något sådant innan). Han tar det som om jag hade sagt att jag skulle till affären och handla mjölk.
- När jag ibland pratar om framtiden och funderar på vad jag ska göra har han heller inga invändningar, vad jag än vill så finns han där och stöttar mig och puchar och kommer med förslag för att driva mig ännu mer utan för ramarna. Han är den första som puchat mig till att starta eget och skickar varierande förlag till mig.  När jag sökte fotokurserna tyckte han inte att det var slöseri med tid utan tvärt om.

Han stöttar mig när det gäller allt i mitt liv! Vad jag är gör eller vill göra eller vad jag än råkar ut för så tror han på mig och tar allt med en klackspark. Jag älskar dig så otroligt mycket för det, Christoffer!

Kommentarer
Postat av: Maria

Precis som det ska vara! Är glad för din skull!

2009-07-21 @ 22:00:42
URL: http://thisismaria.blogg.se/
Postat av: Jeanna

Tack Gumman! Ja, precis som det ska vara!!!! :o)

2009-07-22 @ 12:08:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0