Pastatallrik

Jag älskar pasta! Om jag var tvungen att välja en basföda som jag skulle leva på resten av mitt liv, hade jag valt pasta med diverse såser (potatis hade jag däremot kunnat klara mig utan).

Men, ska jag äta pasta vill jag ha en djup tallrik. Av någon anledning gillar jag inta alls att äta pasta på en flat tallrik! Varför det är så har jag dock inte analyserat...

Ikväll lagade jag pasta till kvällsmat, hittade på ett recept med chili som blev riktigt gott faktiskt. Hihi, självklart åt jag den i en djuk tallrik! ;o)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag vet varför! På en flat tallrik rinner såsen ner i botten och blir kall. Pastan flyter liksom ut, och blir kall även den. Plus att man inte bara kan sticka ner gaffeln sådär nonchalant, och rulla upp spaghettin utan man måste hela tiden samla ihop pennen/snäckorna (eller vad det nu må vara) till mitten av tallriken igen. Jätteirriterande!

2009-01-26 @ 16:42:58
Postat av: Cecilia

Ojsan... Den förra kommentaren var från mig:)

2009-01-26 @ 16:43:30
URL: http://cissivarning.blogg.se/
Postat av: Jeanna

Där har vi det! Tack för att du har löst min gåta med att jag tvunget måste äta pasta i en djup tallrik! Nu slipper jag analysera fram ett svar på den frågan! Tack Cecilia! :o)

2009-01-26 @ 18:38:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0