Ett perfekt par

En liten smakbit av det som hände på nyår:

Några av dom vi satt brevid under nyårsmiddagen var ett kompispar, Andreas och Roger. De visade sig båda vara födda ´78 och kom från Stockholm och Uppsala och hade hållt ihop sedan lumpen. Andreas hade en del gemensamt med Christoffer så det föll sig narturligt att de pratade en hel del medan jag och Roger började prata mycket om resor eftersom vi båda hade rest mycket.

En stund in i middagen började Andreas antyda till mig vilken toppenkille Christoffer var och att jag hade tur som hade hittat honom och dessa komplimanger ökade allt mer under kvällens gång. Senare framkom det att Andreas var homosexuell (jag trodde att han först skämtade med det visade sig sedan vara sant). Roger, när vi senare på kvällen rökte i baren (ja, jag feströkte faktiskt), förklarade för mig att han trodde att han höll på att bli kär med mig men att han insåg att han inte hade ens chans mot Christoffer. (Roger förklarade även sin kärlek till mig för en av de äldre männen vid vårt bord, den stackars mannen visste inte vart han skulle ta vägen, hihi.)

Två dagar senare, när vi satt och drack öl på båten hem, slog Andreas och Roger fast att jag och Christoffer var perfekta för varandra, att vi var ett perfekt par! - Andreas, som kunde killar, utsåg Christoffer till en toppenkille och Roger, som kunde tjejer, och utsåg mig till en toppentjej; Vi passade perfekt ihop.

Ingen dålig komplimang! Det värmer i kroppen att få sådant bekräftat av andra människor.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0