Bröllopstema

På en förfest i november satt jag och några tjejkompisar och pratade om bröllop och kläder. Dels om kläder man ska ha på sig när man ska gå på bröllop och dels om kläder man ska ha på sig när man själv gifter sig.

Alla tjejerna kom överens om att de aldrig skulle tvinga på sin blivande man kläder han inte egentligen hade velat ha på sig eller känt sig bekväm i när de ska gifta sig. De flesta tyckte även att mannen i fråga skulle få ha på sig vad han själv vill den dagen. Jag kan väl på denna punkten hålla med, så längre klädförslaget inte är helt galet (och vad som är galet i det fallet är subjektivt, jag vet).

Några av mina vänner tyckte även att det var fel med klädkoder på bröllop, att gästerna ska få dyka upp i vilka kläder de känner sig bekväma i. (Kommentaren syftade dels en att vissa pojkvänner inte känner sig bekväma i tex kostym.) Personligen håller jag inte med på denna punkten (så vidare att önskemålen är rimliga). Jag anser att den dagen man gifter sig, är en speciell dag i ens liv (och man har förmodligen lagt ner mycket tid och pengar på att anordna det) och har man önskemål om hur gästerna ska klä sig tycker jag att det inte finns något som heslt fel i det och de bör uppnås. Jag fick även kommentaren om att den dagen jag gifter mig skulle de minskäl få klä upp sig! Jag svarade inte på den kommentaren för jag vet att alla tror att jag kommer att ha klädkod "mörk kostym" alt. "högtidsdräkt".

Mina vänner, så här är det: Jag tycker att ett bröllop ska spegla personerna som gifter sig. Att man ska ha kläder, musik, mat, dekorationer osv som speglar brudparet. Nu vet jag att jag förmodligen kommer att förvåna er (men gör jag det så känner ni mig som sagt inte) men jag hade gärna haft ett tema på mitt bröllop (om jag nu kommer att ha ett bröllopfest vill säga, hihi). Nu när jag har hittat en likasinnad, hade jag gärna haft ett dans och musik tema, tex "East Coast Swing" (eller någon annan genre).


East Coast Swing stil

Kommentarer
Postat av: Lisa

Välkommen tillbaka. :P

Roligt att resan var bra!

Gott nytt år!

2009-01-05 @ 10:24:15
URL: http://lisoball.bloggagratis.se
Postat av: Jeanna

Tack tjejen! Detsamma. Puss och kram på dig!

2009-01-05 @ 15:28:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0