Fredagsschema

I natt har jag sovit hos mamma. Jag kom hem lite sent från Växjö och valde då att sova över på Kastanienhof eftersom jag strax ska på möte med "jobbcoachen" i Karlshamn. Maja och Mu har varit väldigt kelsjuka och goasat med mig stora delar av kvällen och natten. Så mysigt.

Om en stund ska jag som sagt köra in till Karlshamn och träffa Gunilla. Vi ska diskutera mitt personlighetstest bland annat. Fast, jag är redan rätt så säker på resultatet av testet men det ska ändå bli kul att se om jag har rätt och vad hon har att säga om saken.

Sedan ska jag träffa Annicka och lämna över hennes födelsedagspresent (jag fick ju inte tag på henne när hon fyllde år). Jag har även köpt en present till Petra och Saga som jag ska lämna till Annicka. Därefter ska jag till Stenhagen och träffa Cissi och Lukas. Jag ska gosa en massa med Lukas och han ska få en liten Alla Hjärtasdagspresent av mig (jag har köpt kläder). Cissi ska även titta på min doppresent till Lukas och få vara med och bestämma hur utförandet ska vara (så att de får det som de tycker om).

När jag är klar med allt i Karlshamn ska jag hem till Lörby och dona för ikväll kommer min älskling och då ska vi äta god middag och gosa i stora lass. Han kom hem från Luxemburg i natt så jag har inte trättat honom sedan han åkte i söndags. Jag längtar efter honom!

Kommentarer
Postat av: Maria

Tänkte bara kika förbi för att önska dig en trevlig helg!!

2009-02-13 @ 15:23:14
URL: http://metrobloggen.se/thisismaria
Postat av: Annicka

Fy, vad tråkigt att vi inte hann träffas idag heller! Men vi får väl göra ett nytt försök snart igen. ;) Hoppas att du får en underbar helg! Kramar

2009-02-13 @ 23:51:04
Postat av: Jeanna

Ja, det var synd att vi inte hann träffas idag! :o( Saknar dig, Gumman!

2009-02-14 @ 00:08:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0