Administrativt arbete

Jag lät bli att följa med till Luxemburg igår. Kände att jag hade så mycket att göra och hade helt enkelt inte tid att vara borta tills på fredag.

Igår och idag på förmiddagen har jag hjälpt Helena med att skriva en uppsats till kursen "Människan socialt och kulturellt" med intiktning på socialisation. Uppsatsen skulle behandla hur någons socialisation kunde se ut om man växte upp i en annan kultur och man skulle beröra roller, normer, primär- och sekundärgrupper, värderingar, status och fördomar. Jag gick igång rejält i uppsatsen och använde mig av judism, katolicism, konservatims i söderns USA, matriarkism, kulturen i Kina samt arbetskulturen i USA . Jag hade faktiskt riktigt roligt och Helena ansåg att jag borde bli lärare eftersom jag var så insatt och kunde förklara bra och lättförståligt.

Nu efter lunch sitter jag här på kontoret med Minna och hjälper till med diverse administrativa uppgifter. Jag har riktigt trevligt tillsammans med henne och jag börjar bli mer införstådd i företaget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0