Samtal med gammla kompisar

Igår vid sex tiden somnade jag som en stock. Jag hade varit dödtrött när hembyggdsföreningen satte igång på förmiddagen men kunde ju gärna inte lägga mig och sova när alla dom sprang runt mig. Ett tag efter att dom stack tänkte jag bara lägga mig och vila en stund men vaknade tre timmar senare av telefonen.

Jag målade sedan ytterligare lite i köket och sedan chattade jag ett tag med Annicka. Upptäckte att jag dessutom hade fått ett mail från min gammla klasskompis Per S., som jag inte har sett eller hört av på flera år.

När Annicka försvann offline började jag chatta med Ola och vi chattade i över fyra timmar, klockan var närmare 02.15 innan vi sa godnatt till varandra. Vi pratade om allt mellan himmer och jord; Om gammla kompisar, jobb, framtiden, livet, kärlek och svartsjuka m.m. Jag hade det väldigt trevligt! Jag tror att Ola är en sådan person som jag alltid kommer att vara vän med, oberoende av tid och rum. (Stenbockar och jungfruar, jordtecken båda två.) Kära Ola förgyllde helt klart min kväll/natt som jag annars tillbringade ensam i torpet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0