Sova med en annan tjej

Inatt blev jag väckt av ett samtal, en tjejkompis ringde och berättade om en sak som hade inträffat under natten. Vad det var som hade hänt och vilken tjejen var tänker jag inte lägga ut här. Dels hör det inte hit och dels är det för personligt för att jag skulle vilja lämna ut henne och hennes liv här. Men jag är tacksam för att hon ansåg att jag var någon hon kände att hon kunde ringa till och att jag var någon som hon ville prata med i en sådan situation. Det värmer att hon har sådana tankar om mig och att hon vill ge mig det förtroenedet.

Efter samtalet pratade jag med Chrisse. Jag sa åt honom att inte lämna henne ensam under natten och bad honom ha koll på henne och att ta hem henne till torpet och så han gjorde. Så inatt har min pojkvän legat och sovit i en duppelsäng i torpet med en tjej jämte sig och jag bad honom göra det. En gång i tiden har jag haft drag av svartsjuka i vissa situationer men tydligen inte längre. När blev jag så här vuxen och när blev jag så trygg i mig själv att jag utan problem kan säga åt min pojkvän att sova jämte en annan tjej, en tjej som han dessutom har varit intim med för en massa år sedan?

Allt kanske inte handlar om mig, även om en stor del utav det förmodligen gör det? Att jag på senare tid har blivit allt mer tygg i mig själv och självkänslan lika så. Chrisse är trots allt en del i den tryggheten, att jag vet att jag kan lita på honom och att jag har ett förtroende för honom som jag aldrig har haft för en annan man tidigare. För mig har Chrisse uppvisat en personlighet som jag aldrig för har stett hos en man och jag litar på honom fullt ut.  Ni kanske tycker att jag är naiv och att detta är förnekande och naiva tankar, men så är det inte.

Jag är glad att jag kan vara så vuxen och ta sådana beslut utan att det berör mig eller ge mig tankar av tvivel. Jag känner ingen svartsjuka i denna situationen; Jag är vuxen och trygg och Chrisse kan jag lita på... Samtidigt är jag gald och stolt över att jag har en pojkvän som bryr sig om sina vänner och som ställer upp för dom som i den här situationen. Eller för att citera Chrisse: "Jag lämnar inte mina vänner i sticket."

Kommentarer
Postat av: Jeanna

Jösses vad besökandestatistiken gick upp snabbt på min blogg efter det att jag publicerade detta inlägget! Jag antar att slumpmässiga männiksor där ute i landet trodde att de skulle få läsa något smaskigt och porrigt? Ledsen att göra er alla besvikna!

2009-04-26 @ 14:08:51
Postat av: Malin

Jag är inte förvånad, du är en fantastiskt omtänksam människa, Jeanna och jag skulle inte tveka en sekund att berätta mina innersta hemligheter för dig, det tror jag du vet...

Svartsjuka är bara negativt och destruktivt och att lita på varann är en förutsättning för mig att ha ett förhållande över huvud taget. Härligt att du också vet det :D

Gör livet så mycket skönare att inte alltid vänta sig det värsta av folk, eller hur?

2009-04-26 @ 14:44:59
URL: http://malinojag.blogspot.com
Postat av: Jeanna

Tack Malin! Jag blir riktigt rörd när jag läser att du har sådana tankar om mig, så tack! Jag ska säga att känslan är ömsesidig! Det finns tre tjejer jag känner att jag skulle kunna ringa om något inträffade och det är du, Annicka och Linnéa. Ni tre betyder mycket för mig och jag hoppas att ni vet att jag värdesätter er högt och att jag älskar er!

När det gäller förhållande så håller jag med dig! Att kunna lite på någon är en förutsättning och jag ska ärligt säga att jag inte alltid har gjort det till 100% i tidigare för hållanden. Det är en befrielse att kunna göra det nu och förhållandet blir så betydligt mycket bättre när negativa tankar och handlingar inte finns med.Det är härligt!

2009-04-26 @ 15:09:56
Postat av: pluggisen

stort, jag kan erkänna att jag hade haft svårt för det :)

2009-04-26 @ 16:58:13
Postat av: Jeanna

Pluggisen, jag hade med haft svårt för det om det hade inträffat tidigare i mitt liv. Men det känns nu som att jag har växt som människa vilket jag både är stolt och glad över och det påverkar min därför inte längre.

2009-04-26 @ 17:43:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0