Strippande kille med extra överraskning

I sjunde klass var jag tillsammans med fyra tjejer och fem killar från Norrevångskolan på "kille- och tjejkurs" med 10 representanter vardera ifrån de andra högstadieskolorna i kommunen. Vi träffades under tre helger och hade varierande work shops och diverse lekar och tävlingar ihop.

På den första träffen var det bara vi tio som kom ifrån Norrevångskolan som träffades, detta i eftt försök att lära känna varandra bättre innan vi träffade de andra kursdeltagarna. Framåt småtimmarna den första kvällen är vi några som började leka "sanning eller konka". Ett tag in i leken väljer en av killarna, som gick i min parallellklass,  konka och en av de andra tjejerna utmanar honom till att strippa. Sagt och gjort, killen i fråga ställer sig på soffbordet och börjar stippa. När han har klätt av sig alla kläderna och står på bordet börjar han att dansa när hans snopp helt plötsligt glider ut genom gylfen på boxershortsen. Vi tjejer vet inte riktigt vart vi ska ta vägen vid det laget och vi väljer alla att titta ner i golvet utan att säga något. Precis vid det ögonblicket råkar en av de andra killarna, som var med på kursen men som inte deltog i just denna leken, att gå förbi. Vi tjejer sitter då alltså alla och tittar generat rakt ner i golvet medan den stippande killen står glatt på bordet och dansar med snoppen hängandes utanför. Den förbipasserande killen pekar på snoppen och undrar vad den andra killen har för sig. Killen som strippar tittar ner, upptäcker att snoppen hänger utanför och han tar då alla sina kläder och springer ifrån sällskapsrummet illa kvikt.

Några veckor senare la vi tjejer ihop lite pengar och köpte ett par boxershorts med knäppbar gylf till honom...

Kommentarer
Postat av: Pluggisen

haha. oj vad jobbigt för honom! hehe

snällt av er att hjälpa honom inför framtiden xD

2009-04-21 @ 08:57:36
Postat av: Jeanna

Hihi, jo vi tyckte ju lite synd om honom och kände att han kanske behövde ett par sådana boxershorts eftersom han hade gillat att strippa men inte att visa snoppen. :D

2009-04-21 @ 11:34:15
Postat av: Cissi

Vilken solskenshistoria!!! Log hela tiden när jag läste.

2009-04-21 @ 12:22:56
Postat av: Jeanna

Tack, kul att man kan framkalla ett leende på läpparna hos någon! :o)

2009-04-21 @ 12:50:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0