Sex kan hjälpa vid pollenallergi

Goda nyheter till oss som lider av pollenallergi och hösnuva. - Ny forskning visar att sex kan hjälpa mot snuva och rinnande ögon, enligt tidningen Marie Claire.

Nu har forskare vid Tabriz Medical University i Iran hittat en länk mellan näsan och reproduktionsorganen. Forskarna hävdar att sex får våra blodkärl att dra ihop sig och öppnar samtidigt blockerade näsgångar och klarnar rinnande ögon, och då alltså lindra besvären.

Forskarna har ännu inte genomfört kliniska tester som bevisar teorin, men om experternas hypotes stämmer så får allergimedicinerna konkurrens.

Neurologen Sina Zarrintan bedyrar att hans metod kommer att vara mycket mer njutbar och mycket billigare. "Det kan göras vid behov och anpassas till hur svåra problem man har."  En av Sina Zarrintans kollegor, Mohammed Amin Abolghassemi Fakhree, från samma universitet menar att det finns gränser för hur bra den här metoden kan hjälpa människor med allergibesvär, tillexempel de som inte har en sexpartner.


Kommentarer
Postat av: Anonym

" En av Sina Zarrintans kollegor, Mohammed Amin Abolghassemi Fakhree, från samma universitet menar att det finns gränser för hur bra den här metoden kan hjälpa människor med allergibesvär, tillexempel de som inte har en sexpartner"'





Runka? hihi :D

2009-04-20 @ 23:27:44
Postat av: Jeanna

Hihi, det framgår inte av artikeln ifall samma resultat kan uppnås genom onani...mend et funkar säkert, älsklingen! ;o)

2009-04-20 @ 23:34:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0