Revolutionary Road

Jag har precis tittat klart på filmen Revolutionary Road (det blev ett stopp i mitten då min älskling ringde och sa god natt).

Filmen bygger på en bok som publicerades 1963 och är skriven av Richars Yates och utspelar sig i för lugn förort i Conneticut 1955. April (Kate Winset) spelar en missnöjd hemmafru som har givit upp sina skådespelerskadrömmar och kommit till ett stadie i sitt liv då hon vill ha ut mer av sitt liv än att bara vara hemma med sina två barn och endast ses som en god fru till sin man Frank. Frank (Leonardo DiCaprio) jobbar som säljare på ett företag, ett jobb som han hatar att gå till. På Franks 30-års dag bestämmer sig April och Frank för att dom vill ha mer ut av sina liv och planerar därför att ge upp allt och flytta till Paris där de ska starta om sina liv. Man får även en inblick i hur människor runt omkring Frank och April betraktar dom.

Den här filmen handlar om kärlek och hat, drömmar och mål samt att veta vad man vill ha ut av sitt liv.Vilken film, för en som gillar drama är denna att rekomendera och innehåller underbara rollprestationer!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0