Bortskämda 16-åringar!

Som jag nämnt flera antal gånger innan består mycket av min tid numera av slappande (tyvärr, för jag hade gärna haft annat för mig). Därför får ni tyvärr stå ut med mycket prat om vad jag har sett på TV och tankar och funderingar som uppkommer runt detta. Som nu tex råkade jag flippa förbi MTV och "My super sweet 16",

Alltså Herre min Gud...nu är jag lite smått upprörd! Dagen födelsedagsbarn handlade om en arabisk tjej (ensambarn till skillda föräldrar) som var så jäkla bortskämd och uppblåst att hade hon varit min dotter hade jag nog f-a-n använt aga! Innan sin födelsedagsfest smet hon olovandes i väg på en resa med sina vänner och som staff spärrade föräldrarna hennes kontokort samt att hon nu inte längre skulle få en ny Range Rover i present. När dotten får reda på detta (på en restaurang) början honn storböla och kalla sina föräldrar för båda det ena och andra.

När födelsedagen väl kommer, nog tusan står det en splitter nu Range Rover till henne utanför dörren samt att hon får en herras glamorös och flått fest. Pappan säger i slutat att allt hade gått på 200 000 dollar! Om jag så hade varit Bill Gates hade jag inte tillåtet det! 

Uppfostran? Inte det minsta!

Kommentarer
Postat av: pluggisen

blä på de alltså!

2009-04-10 @ 22:41:42
Postat av: Jeanna

Ja, verkligen! Blääää!

2009-04-10 @ 23:51:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0