Beslutsångest

Klockan 10:30
Kan inte bestämma mig för om jag ska köra upp själv till Stockholm i alla fall och titta på konserten. Jag hade så gärna velat se dom. (Jäkla X som sabbade detta för mig!) Ska jag hinna upp i tid måste jag köra inom en timme... Problemet (eller, det som drar mig för att köra) är att jag tvingas köra hem själv efter konserten och jag tror att jag aldrig kommer att orka det.... Hm, har beslutsångest nu!

11:45
Beslutade mig för att inte åka upp själv eftersom jag aldrig hade orkat att köra hem själv efteråt. Är besviken på att jag missar konserten :o( Men vad är en bal på slottet?

19:12
Hm, jag hade kunnat vara på Globen nu...istället sitter jag här hemma själv i huset. (Eller okej, jag var ju faktiskt hembjuden till Martin ikväll så jag ska inte klaga.) Återigen: Vad är en bal på slottet?
Åh, andra siden går det ingen nöd på mig: Jag har idag fått fnatt på låten "See you again" med Miley Cyrus som jag om och om igen spelar högt på stereon samtidigt som jag dansar runt i mitt vardagsrum. -Man kan ju inte säga annat än att jag är lättroad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0