En söndagskväll.

Igår kväll var jag på buggkurs igen. Vad kul det är! Igår började vi med turer så det blev genast lite svårare. Vissa män är tyvärr helt värdelösa att dansa med (känns som att dansa med ett kylskåp)- Men var det är roligt igår.
I pausen fikade jag med Tony. Jösses, den pojken är bara för go! Som sagt, hade jag varit 18 hade jag varit dödskär i honom. Hihi, om jag ska vara ärlig hade jag nog kunnat bli det nu också ;o) Hur som helst, jag fick dansa en foxtrot med honom och det var trevligt ;o) Han dansar bra....

När jag körde hem ringde jag K. Jag hade glömt min kavaj hos honom förra helgen och hade tänkt hämta den när jag körde hem, men K svarade inte. När jag kom hem frick jag ett sms från K där han undrade vad jag hade haft på hjärtat när jag ringde. När jag förklarade mitt ärende i ett sms tillbaka till honom, bad han om ursäkt för att ahn inte hade svarat, han hade somnat framför TV:n. Sedan erbjöd han sig att komma ner och lämna kavajen till mig en kväll i veckan. Hihi, okej...det kunde han väl få göra. Han skulle höra av sig senare i veckan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0