Daniel på besök

I söndags var mamma hos dig hela dagen. Vi klyvde ved och hade oss. Jösses vad tråkigt det var!

I ett desperat försök att försöka komma över mina känslor för K bjöd jag ner Daniel till mig på kvällen. (Christoffer hade precis stuckit mot Kreta med ett flyttlass, annars hade jag frågat honom.)

Daniel kom runt sju tiden och stannade väl en si så där fyra timmar. Vi satt och pratade, åt pizza, spelade Guitar Hero (han var duktigt impad av mig ;o) hade aldrig sett någon som klarade över 500 noter i rad). Ni känner ju mig...ni kan väl gissa vad som hände på soffan mot slutet av kvällen....

Hm, efter kvällen med Daniel har jag nu gjort lite omprioriteringar. Innan hade jag nog kanske kunnat tänka mig Daniel, men nu...men, nja...det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Den otroligt söta Christoffer (Växjö) ska få min uppmärksamhet här efter,

Sedan i söndags har Daniel hört av sig till mig flera gånger om dagen. Lite sex avsträckte honom tydligen inte (han ringde igår och bad om ursäkt för sexet, tyckte att det inte var rätt gjort osv. att det kunde förståra ett förhållande med sex så tidigt, äh...okej?). Igår ringde han tre gånger och ville att jag skulle komma upp till honom på kvällen, jag avböjde. Idag har jag redan pratat med honom två gånger och han ville att jag skulle komma upp ikväll istället, jag avböjde igen.

Hm, så det kan bli! Killar man vill ha hör inte av sig och behandlar en som skit, killar man inte känner något för överöser en med beundran och uppmärksamhet. Varför är det så?

Kommentarer
Postat av: Maria

Ja, varför är det så?? :)

2008-10-21 @ 15:23:55
URL: http://metrobloggen.se/thisismaria
Postat av: Jeanna

Jag vet inte, Maria? Vi tjejer är korkade kanske? Något fel är det ju på oss i alla fall! :oS

2008-10-22 @ 07:19:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0