Unik!

Ingen har väl någonsin kunnat anklaga mig för att vara "normal"? Och med all rätt kanske jag ska tillägga! För, vem f-a-n vill vara som alla andra när man kan vara unik? Inte jag i alla fall!

Att jag är unik har jag fått höra mer än en gång och det tar jag som en stor komplimang! 

Kommentarer
Postat av: Malin

Önskar jag kunde känna som du inför min originalitet. Känns som att man måste va som alla andra för att vara värd något i det här förbannade landet.

2008-11-20 @ 17:56:24
URL: http://malinojag/blogspot.com
Postat av: Jeanna

Men Malin, så ska man INTE känna! Nu har jag bestämt att du och jag ska bilda klubb! "Fuck you all" kan vara vårat motto! Christoffer kan vara med också för precis som mig, så skiter han i vad folk tycker och tänker!

2008-11-20 @ 18:00:07
Postat av: Jeanna

Kan ju också nämna att kreativa (och unika) människor som tänker utanför ramarna, är de som kommer på nya ideer och driver välden framåt! Utan oss skulle världen vara bra tråkig! ;o)

2008-11-20 @ 18:03:22
Postat av: Malin

Ja! Jag är på! Gör ju det i mina bästa stunder men du vet jag är udda på ett sätt som syns och då blir det så stort om man känner sig fel ibland.

Jag har hört det också, att om man är förvirrad och disträ så beror det oftast på att man är ovanligt kreativ och fokuserad på det man göra. Häpp!

Klubb NU! Vad ska vi heta? Kanske ska bilda grupp på fejan?

2008-11-22 @ 01:53:57
URL: http://malinojag/blogspot.com
Postat av: Jeanna

Ja, vi måste helt klart bilda klubb på fejan! Jag ska fundera på namn! Jag tog faktiskt det där kreativitetstestet där...och gissa vad...naturligtvis fick jag högsta poängen på det testet! ;o) Mmm, jag förstår vad du menar, du sticker ut lite mer än vad jag gör, men vem fan bryr sig? Puss!

2008-11-23 @ 17:02:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0