Fredagskväll i nysnö

Fredagen blev lite halvfull av kaos och jag kom iväg senare än vad jag hade tänkt i från Lörby.

Först åkte jag till Karlshamn och hälsade på Lukas och Celilia lite snabbt och lämnade paket (snäll faster jag är tycker jag!). På vägen hem till mamma stannade jag till lite snabbt på Jem och Fix och utbytte några rader med Annicka innan jag begav mig vidare till Gungvala. Jag hade först tänk att bytta till vinterdäck på lilla Skrållan (läs min Renault Clio) men klockan var närmare sju när jag väl kom till mamma (där jag förvarar mina vinterdäck) så jag kände att jag inte hann med det. Jag pratade istället en stund med mamma innan jag begav mig av i mörkret mot Växjö.

När jag runt 80 minuter senare kom fram till Växjö (körde lite försiktigt eftersom jag inte hade vinterdäck) var Växjö täckt med ett tunt lager av nysnö. Det var vackert och för ett ögonblick fylldes min kropp julstämmning.

Efter en del förvirring hittade jag till Christoffers kontor (eftersom jag kom från Karlshamnshållet hörde jag lite fel och kände mig något vilsen innan jag lyckades lokalisera mig). Jag fick nycklarna till torpet av pojken min, åkte och köpte Hägen-Daz glass och körde sedan "hem" där jag förberedde middagen.

Kvällen avslutades några timmar senare med en jakt på en vinöppnare (som inte gick särskillt bra; det blev inget vin) och en trött Jeanna som efter en sömntabblet började tappa fokuseringen och prata omsammanhängande innan hon slutligen somnade i armarna på "her´s truly".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0