Äldst bland "småflickor", men ändå roligt!

Okej, så igär började jag att dansa igen!
Först en 1,5 timmei street och därefter 1 timme heavy metal. (Hm, var lite skeptisk till det där med heavy metal, hur f-a-n dansar man heavy metal? Jag tänker mest på headbanging när jag tänker på heavy metal. Det visade sig sedan vare av form att jazzdans som dansas väldigt snabbt till heavy metal musik.)

När jag kom till dansstudion insåg jag snabbt att jag utan tvekan skulle vara äldst på stället. Båda dansgrupperna bestod av tjejer som gick på gymnasiet och dansläraren var en 19-årig tjej. I en av pauserna fick jag frågan av läraren: "Var kommer du ifrån, känner inte igen dig?" Jag förklarade att jag kom från Karlshamn men att jag nu bodde utanför Sölvesborg. "Jaha, okej...Hur gammal är du?" Jag drog lite på svaret, men svarade sedan 30. "Va, är du 30?" Jag log lite försiktigt till svar och sa: "Jo, jag är 30!"

Jag kände mig något utanför i de unga tjejernas duskutioner och tanken över att vara glad att man inte var så ung igen dök upp i huvudet. (Var jag också sådan egentligen när jag var i den åldern? Det känns så avlägset!) Det pratade om hur de skulle ta sig till olika ställen (ingen hade ju körkort), hur de skulle fixa sprit, det var historieprov m.m. och prat om att de inte hade pengar (tack gode gud att man nu har en lön och slipper att leva på fickpeng). Jag kunde ändå inte låta bli att le åt deras diskutioner och en del flashbacks dör upp i mitt huvud.

Även om jag kände mig något för gammal för dansgrupperna var det ändå väldigt roligt! Det gav en väldigt bra träning (var helt slut efter andra passet) och det kändes härligt att få dansa igen. Så fröken Jeanna ska stå ut med "skammen" att vara äldst och fortsätta i båda dansgrupperna.

Ikväll är det Cheerleading på schemat...hm...här kommer jag återigen utan tvekan att vara äldst!

Kommentarer
Postat av: Emma

2008-08-22 @ 07:02:22
URL: http://emmisenslilla.blogg.se/
Postat av: Emma

Så kände jag mig också. Därför valde jag att gå på dancemixen på Söndagar där det bara är vuxna...=)

kramiz

2008-08-22 @ 07:03:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0